
Matkursene med Christopher Sjuve
Hei! Mitt navn er Christopher Sjuve og jeg har holdt på med mat hele mitt liv. Jeg har jobbet for VG, Dagbladet TV2 og NRK. Noen ganger har jeg skrevet om mat. Andre ganger har jeg laget TV-programmer. Og ofte har jeg bare pratet om mat - for eksempel på radio.
Jeg har lest, studert og laget mat siden jeg kunne lese og koke. Og nå har jeg lyst til å dele matglede og smaksopplevelser med deg. Et kjøkken står nå helt ferdig her på Nedre Opsahl Gård hvor jeg bor - og du hjertelig velkommen hit for å komme og dele alle bordets gleder!
Kursene:
Matkurs
Pris: 1999,-
På matkursene legger vi vekt på de mest sentrale teknikkene. Målet er å inspirere deg til å lage mat og gjøre deg trygg på kjøkkenet .
Kursene passer best til grupper på 8-12 personer, men vi gjør også individuelle tilpasninger. En populær måte å gjøre det på, er å dele opp i grupper - slik at en gruppe lager mat for den resten.. Dette skreddersyr vi fra gang til gang.
Om dere er en gruppe på åtte personer kan vi avtale dato separat. Bare send mail til nedreopsahl@gmail.com
Mat- og vinkurs
Pris: 1999,- + vin
På våre mat- og vinkurs legger vi vekt på mat og vin i kombinasjon. Det betyr at vi vier tid til å skape en dypere forståelse for hvilke viner som passer til maten vi lager.
Prisen på vin vil variere litt fra gang til gang - avhengig av hvor kostbare vinene er. Det pleier å lande på omlag 2500 kroner.
Dato kommer.